nideo.tv

Hyra Kanot

go site Kanotuthyrning & Paddling

notre dame des rencontres canada Svartådalen i Västmanland är leende, svensk jordbruksbygd med ett sjösystem som binds samman av den slingrande Svartån. Svartådalen går utmärkt att utforska via kanot.

hyrakanot

Området är känt för sitt fågelliv som lockar besökare från tidig vår till sen höst. Vårrastningen av tusentals svanar och höstens tranor, bjuder lika lättillgängliga som storslagna naturupplevelser. För de specialintresserade är havsörn, kornknarr, svarttärna och storspov några av områdets exklusiva invånare. 

follow Ebba Brahes paviljong på Braheholmen med övernattningsmöjlighet är en liten pärla i Fläcksjön. Runstenen ‘Odendisastenen’ i Fläckebo är Sveriges äldsta kända, skriftliga kvinnohyllning. De är två av områdets mest kända historiska objekt. Varför inte att avsluta dagens kanottur med en vildmarksgrill i en angenäm atmosfär invid Svartån*. Ett härligt sätt att avsluta dagens aktiviteter.

Hos företaget broker di opzioni binerie con giorcata minima di 1 euro Edens Garden kan du hyra 'Kanadensare'. Kanoter rymmer plats för 3 pers (2 vxn – 1 barn eller 2 små barn). Kanotfärder sker på Svartån i det vackra Svartådalen. http://www.ikutbet.net/?frestir=site-rencontre-suisse&a71=23

Mer info om  opcje binarne trend follower Kanotuthyrning & Paddling
i Svartådalen hittar du här >>

Förslag på boende i Svartådalen
fallange vandrarhemmet 300p
Handikappanpassat vandrarhem och stuga att hyra p... Visa
Edens-Garden-The-Farm-front
Plats: Hällsjö, Skultuna Edens Garden Bed &... Visa
Flackebo Klockargarden
Plats: Fläckebo Bo i rum i Klockargården med Bed... Visa