nideo.tv

Hyra Kanot

http://brothershandcarwash.com/milioster/2465 Kanotuthyrning & Paddling

opzioni binarie deposito minimo 10 euro Svartådalen i Västmanland är leende, svensk jordbruksbygd med ett sjösystem som binds samman av den slingrande Svartån. Svartådalen går utmärkt att utforska via kanot.

hyrakanot

Området är känt för sitt fågelliv som lockar besökare från tidig vår till sen höst. Vårrastningen av tusentals svanar och höstens tranor, bjuder lika lättillgängliga som storslagna naturupplevelser. För de specialintresserade är havsörn, kornknarr, svarttärna och storspov några av områdets exklusiva invånare. 

autooppizioni binario Ebba Brahes paviljong på Braheholmen med övernattningsmöjlighet är en liten pärla i Fläcksjön. Runstenen ‘Odendisastenen’ i Fläckebo är Sveriges äldsta kända, skriftliga kvinnohyllning. De är två av områdets mest kända historiska objekt. Varför inte att avsluta dagens kanottur med en vildmarksgrill i en angenäm atmosfär invid Svartån*. Ett härligt sätt att avsluta dagens aktiviteter.

Hos företaget source url Edens Garden kan du hyra 'Kanadensare'. Kanoter rymmer plats för 3 pers (2 vxn – 1 barn eller 2 små barn). Kanotfärder sker på Svartån i det vackra Svartådalen. http://www.amisdecolette.fr/?friomid=rencontre-avec-femme-russe-belgique&73c=59

Mer info om  source url Kanotuthyrning & Paddling
i Svartådalen hittar du här >>

Förslag på boende i Svartådalen
Edens-Garden-The-Farm-front
Plats: Hällsjö, Skultuna Edens Garden Bed &... Visa
Flackebo Klockargarden
Plats: Fläckebo Bo i rum i Klockargården med Bed... Visa
fallange vandrarhemmet 300p
Handikappanpassat vandrarhem och stuga att hyra p... Visa